Logo

Velkommen til

LOGO2.JPG


Elektrokompetanse AS er en liten registrert installatør med kontorer på Ryen i Oslo. Vi er medlem av både ElektroUnion (innkjøpsorganisasjon) og Nelfo (bransjeorganisasjon).

Elektrokompetanse AS utfører oppdrag over hele Oslo, men vi tar selvfølgelig på oss oppdrag der kunden måtte ønske det. Vi samarbeider med flere små montørfirmaer, så vår bemanningen er svært fleksibel, noe som er til fordel for kunder som ønsker arbeider utført innenfor trange tidsrammer.

Knud Holck og Thomas Kristiansen er begge utdannet elektroinstallatører og har lang og bred erfaring fra elektrikerfaget, liknende fagområder og salg. Knud er i tillegg utdannet innenfor automasjon mens Thomas er utdannet bedriftsøkonom fra BI. Tidligere drev vi hver vår enmannsbedrift inntil vi slo oss sammen og dannet Elektrokompetanse AS sommeren 2006.

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker et eller flere oppdrag utført. Vi kommer selvfølgelig på en uforpliktende befaring og kan gi et prisoverslag om det er ønskelig. En befaring er samtidig en fin måte å bli litt bedre kjent på.

Vi mener at en god dialog er nøkkelen til fornøyde kunder...!!!!